Wij doen er alles aan om een bestelling zo snel en zo veilig mogelijk bij u in huis te krijgen. Nadat u betaald heeft, zorgen wij er direct voor dat het product zorgvuldig wordt verpakt en afgegeven wordt aan de transporteur. Dit zorgt voor een snelle en veilige bezorging.

Bezorging/transporteur

Bij ieder product staat de levertijd op onze website weergegeven. Voor de meeste producten geldt dat deze op voorraad zijn en daarom direct leverbaar. Vanwege onze goede relatie met verschillende leveranciers kunnen wij een snelle levering verzorgen. Het bezorgen van onze producten gaat middels PostNL.

PostNL  PostNL

Voor PostNL geldt: de volgende dag in huis als u het product heeft besteld en betaald vóór 17:30 uur (op werkdagen). PostNL bezorgt op maandag tot en met zaterdag tussen 9:00 uur en 21:30 uur. Niet thuis? Dan probeert PostNL de bestelling standaard af te leveren bij uw directe buren. Lukt dit ook niet? Dan laat de PostNL bezorger een bericht voor u achter. Hierop vindt u een ‘niet-thuis-code’: met deze code kunt u dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar u uw pakket de tweede keer wilt laten bezorgen. U heeft dan de keuze uit één van de 3 volgende opties: (1) bezorging op een andere dag (tot 6 dagen vooruit te plannen), (2) bezorging op een andere dag in de avond tussen 18:00 uur en 21:00 uur, (3) het pakket ophalen bij een PostNL-locatie bij u in de buurt (meestal een winkel met ruimte openingstijden). Kijk op de website van PostNL voor meer informatie.

Track & Trace

PostNL maakt gebruik van een online tracking systeem waarmee u uw bestelling kunt volgen. Wanneer uw bestelling verzonden is, ontvangt u van ons de code en de link waarmee u uw bestelling kunt volgen. Bezoek voor meer informatie de website van PostNL.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen €6,75 per bestelling. Dit is een vast bedrag, ongeacht het aantal producten of aantal zendingen per bestelling. Dit bedrag omvat meer dan alleen de kosten voor verzending! Voor dit bedrag wordt uw bestelling ook goed en stevig verpakt en zorgvuldig gecontroleerd. Al onze bestellingen (groot of klein) worden middels pakketpost verzonden waardoor de kans op verlies of beschadiging tijdens transport minimaal is.