Philips onderdelen en accessoires

Op deze pagina zijn alle Philips onderdelen en accessoires te vinden. FixPart levert Philips onderdelen en accessoires vaak direct uit voorraad. FixPart kan méér dan 15.000.000 onderdelen en accessoires leveren voor meer dan 1.000.000 apparaten, het door jou gezochte product zit hier dus vrijwel zeker tussen! Philips onderdeel of accessoire niet gevonden? Neem contact met ons op, wij helpen je graag.

Kies het typenummer van jouw Philips apparaat (aanbevolen)

Je kunt jouw onderdeel of accessoire het gemakkelijkste vinden door te zoeken via het typenummer van jouw Philips apparaat. Laat ons je eventueel helpen met het vinden van het typenummer.

Laden

Philips onderdelen en accessoires

Wil je onderdelen of accessoires zoeken voor jouw Philips apparaat? Onderdelen nodig voor jouw Philips tv, Philips stofzuiger, Philips blender, Philips koffiezetapparaat of Philips strijkijzer? Vanwege onze goede relatie met Philips hebben wij een enorm assortiment met Philips onderdelen en accessoires voor je apparaten, zoals een Philips televisievoet, Philips stofzuigermond, Philips blendermes, Philips lamp, Philips sikkelmes, Philips scheerkop, Philips printplaat of Philips stofzuigerslangen. 

Achtergrondinformatie Philips

Philips is het meest bekende elektronicabedrijf van Nederland. In 1891 richtte Gerard Philips met zijn vader Philips & Co op in Eindhoven. Op dat moment was Philips gericht op de ontwikkeling van gloeilampen. Sinds 1939 werd de focus verbreed naar huishoudelijke apparaten, doordat Philips scheerapparaten op de markt bracht. Tegenwoordig heet het bedrijf officieel Koninklijke Philips en is het een zeer sterk en betrouwbaar merk dat bekend staat om innovatie en duurzaamheid. Het Nederlandse Philips is een van de grootste bedrijven in de wereld. Philips zet zich sterk in voor verbetering in de gezondheidszorg, maar Philips is het meest bekend van de kwaliteit televisies, geluidsystemen, scheerapparaten, koffiezetapparaten, lampen en andere keukenmachines. Philips slogan: ''Innovation & you'' en ''Let's make things better''.