Indesit onderdelen en accessoires

Vind gemakkelijk het juiste product dat past in jouw apparaat.

Op deze pagina zijn alle Indesit onderdelen en accessoires te vinden. FixPart is trots op de relatie met Indesit en de vele onderdelen en accessoires die op direct leverbaar zijn. FixPart kan méér dan 15.000.000 onderdelen en accessoires leveren voor meer dan 1.000.000 apparaten, het door jou gezochte product zit hier dus vrijwel zeker tussen! Je apparaat, onderdeel of accessoire niet gevonden? Neem contact met ons op, wij helpen je graag.

Indesit onderdelen en accessoires

Wil je onderdelen of accessoires zoeken voor je Indesit apparaat? Onderdelen nodig voor je Indesit koelkast, Indesit wasmachine, Indesit vaatwasser of Indesit afzuigkap? Vanwege onze goede relatie met Indesit hebben wij een enorm assortiment met Indesit onderdelen en accessoires voor jouw apparaten, zoals een Indesit koolstoffilter, een Indesit flessenbak, een Indesit Korfwiel, een Indesit deurmanchet, een Indesit pomp of een Indesit sproeiarm.

Informatie over Indesit

Indesit is een Italiaanse fabrikant van onderdelen en accessoires van huishoudelijk apparatuur, zoals wasmachines, drogers, vaatwasser, koelkasten en afzuigkappen. Het is een van de grootste fabrikanten in Europa en wereldwijd bekend. In 1975 werd Merloni Elettrodomestici SpA opgericht door Vittorio Merloni. In 1985 Nam Merloni Indesit over, want het waren oorspronkelijk grote concurrenten van elkaar. Vanaf 2005 heet het gehele bedrijf Indesit. Tegenwoordig is Indesit een van de grootste Europese fabrikanten van witgoed apparaten en onderdelen. Slogan: ''Alles wat je ziet in de indesit''.