Candy onderdelen en accessoires

Bestel simpel en snel originele Candy onderdelen direct bij FixPart, dé specialist in onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparaten. FixPart kan méér dan 15.000.000 onderdelen en accessoires leveren voor méér dan 1.000.000 apparaten, het door jou gezochte product zit hier dus vrijwel zeker tussen! Een groot deel van de producten wordt uit voorraad geleverd. Hulp nodig? Wij helpen je graag.

Kies het typenummer van jouw Candy apparaat (aanbevolen)

Je kunt jouw onderdeel of accessoire het gemakkelijkste vinden door te zoeken via het typenummer van jouw Candy apparaat. Laat ons je eventueel helpen met het vinden van het typenummer.

Laden

Candy onderdelen en accessoires

Zoek je bijvoorbeeld onderdelen voor jouw Candy koelkast, Candy combimagnetron, Candy koelvriescombinatie of Candy Amerikaanse koelkast? Vanwege onze goede relatie met Candy hebben wij een enorm assortiment met Candy onderdelen en accessoires. Mocht je het gewenste onderdeel niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op. Wij zoeken het graag voor je uit.

Over Candy

Candy is een Italiaans bedrijf dat huishoudelijke apparaten produceert. Candy’s apparaten zoals de wasmachines, koelkasten en stofzuigers zijn vooral bekend door hun voortdurende marketing van de merken Hoover en Kelvinator. Wasmachines van het merk Hoover zijn grotendeels gemaakt van Candy onderdelen. Meer dan 80% van de omzet van Candy komt van buiten Italië. Candy is onlangs de Smart Home markt toegetreden, met de release van de Candy Bianca, een spraakgestuurde wasmachine.