AEG onderdelen en accessoires

Op deze pagina zijn alle AEG onderdelen en accessoires te vinden. AEG onderdelen en accessoires bestel je eenvoudig bij FixPart. FixPart kan méér dan 15.000.000 onderdelen en accessoires leveren voor meer dan 1.000.000 apparaten, het door jou gezochte product zit hier dus vrijwel zeker tussen. Apparaat niet gevonden? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zoeken het graag voor je uit.

Kies het typenummer van jouw AEG apparaat (aanbevolen)

Je kunt jouw onderdeel of accessoire het gemakkelijkste vinden door te zoeken via het typenummer van jouw AEG apparaat. Laat ons je eventueel helpen met het vinden van het typenummer.

Laden

AEG onderdelen en accessoires

AEG is vooral bekend van de apparaten die je compleet kunt kopen, maar wil je onderdelen of accessoires bestellen voor jouw AEG apparaat? Bijvoorbeeld voor je AEG koelkast, wasdroger of afzuigkap? Op zoek naar een koolstoffilter, deurmanchet of een kogellager van AEG? Dan ben je bij FixPart aan het goede adres. FixPart werkt nauw samen met AEG om alle onderdelen en accessoires te kunnen bieden waar je naar op zoek bent. Je kunt dan denken aan originele onderdelen, maar ook aan reserveonderdelen of imitatieonderdelen. AEG levert alleen topkwaliteit onderdelen en accessoires. Wij zijn er trots op dat wij deze onderdelen kunnen bieden, zodat je jouw apparaat langer kunt gebruiken. Dit is goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Meer informatie over AEG

AEG, Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft (Nederlands: Algemene elektriciteitsmaatschappij) is in 1883 in Duitsland opgericht door Emil Rathenau. Het had in die tijd nog de naam DEG, maar werd in 1887 AEG. Het merk bestaat dus al meer dan 125 jaar en heeft een lang verleden in Nederland. Het gerenommeerde merk AEG is een producent van elektrische huishoudelijke onderdelen en apparaten. Bij AEG staat een doordacht design en het milieu centraal. Vandaar dat AEG continu op zoek is naar innovatie om haar producten te verbeteren. Vanwege onze goede relatie met AEG hebben wij een enorm assortiment met AEG onderdelen en accessoires voor al je witgoed apparaten. De apparaten waar AEG onderdelen voor kan leveren zijn: oven, kookplaat, afzuigkap, stofzuiger, keukenmachine, koel-vriescombinatie (koelkast), vaatwasser en droger. AEG is bekend in meer dan 150 landen en heeft klanten over de hele wereld. Bekende slogan van AEG: ''Laat je niet in de steek''.