Grundig onderdelen en accessoires

Op deze pagina zijn alle Grundig onderdelen en accessoires te vinden. Bij FixPart kunt u alle onderdelen en accessoires van Grundig direct bestellen. FixPart kan méér dan 15.000.000 onderdelen en accessoires leveren voor méér dan 1.000.000 apparaten, het door u gezochte product zit hier dus vrijwel zeker tussen! Een groot deel van de producten wordt uit voorraad geleverd. Kunt u het apparaat of product niet vinden? Wij helpen u graag.

U kunt uw onderdeel of accessoire het gemakkelijkste vinden door te zoeken via het typenummer van uw Grundig apparaat. Laat ons u eventueel helpen met het vinden van het typenummer.

Laden

Vaak verkocht op FixPart (alle merken)

Grundig onderdelen en accessoires

Bij FixPart hebben we een ruim assortiment aan Grundig onderdelen en accessoires. Bent u op zoek naar een onderdeel voor uw Grundig vaatwasser, Grundig koelkast, Grundig stofzuiger, Grundig afzuigkap, Grundig radio, Grundig televisie of Grundig scheerapparaat? Dan bent u bij FixPart aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment aan Grundig onderdelen en accessoires aan. Kunt u het gewenste product of onderdeel niet vinden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Over Grundig

Grundig is een fabrikant van consumentenelektronica dat in 1930 is begonnen met het produceren van radio’s. De radio’s van Grundig werden in het begin onder de categorie speelgoed op de markt uitgebracht, om de toen nog strenge eisen die de radio’s hadden, te omzeilen. Grundig is naast consumentenelektronica later ook huishoudelijke apparaten en producten voor persoonlijke verzorging gaan produceren. Sinds 2007 is Grundig overgenomen door het Turkse witgoed bedrijf Arçelik AS.