15.000.000+ onderdelen en accessoires leverbaar
 
DeLonghi

DeLonghi onderdelen en accessoires

Vind gemakkelijk het juiste product dat geschikt is voor jouw apparaat.

Waar kan ik het typenummer vinden?

Het juiste nummer is het type- of modelnummer en NIET het serienummer. Het typenummer is een reeks van cijfers en/of letters. Soms bevat het typenummer een streepje (-) of schuine streep (/).

Op zoek naar een onderdeel of accessoire voor jouw DeLonghi apparaat? Wij kunnen meer dan 10.395 DeLonghi onderdelen en accessoires leveren, waarvan het grootste deel uit voorraad. Kies jouw DeLonghi apparaat, de categorie van jouw product of bekijk onze populaire producten voor DeLonghi apparaten.

DeLonghi Onderdelen of Accessoires

Wil je onderdelen of accessoires zoeken voor jouw DeLonghi apparaat? Onderdelen nodig voor je airco, blender, tostiapparaat, broodrooster, waterkoker of koffiezetapparaat? Vanwege onze goede relatie met DeLonghi hebben wij een enorm assortiment met DeLonghi onderdelen en accessoires voor jouw apparaten, zoals deksels, afdichtringen, slangen en koffiefilters. Zo hebben wij onderdelen voor de DeLonghi Nespresso Lattissima apparaten, maar ook voor de Magnifica modellen van DeLonghi.

Informatie over DeLonghi

DeLonghi is in 1902 opgericht door de Italiaanse familie De’Longhi. Bekende merken van DeLonghi zijn bijvoorbeeld Kenwood en DeLonghi. Het bedrijf begon oorspronkelijk in een kleine werkplaats om industriële onderdelen te ontwikkelen voor andere bedrijven, zoals draagbare kachels en airco’s. In de jaren zeventig kwam DeLonghi met een elektrische radiator op de markt. Hierdoor werd DeLonghi bekend en een groot succes. Tegenwoordig is het gerenommeerde merk bekend om allerlei huishoudelijk apparatuur en de onderdelen en accessoires daarvan, zoals koffiezetapparaten en waterkokers. Productinnovatie, productvernieuwing en creatieve designs zijn kernwoorden van DeLonghi. DeLonghi staat ook wel bekend om: ''The company which pleases women''.