DeLonghi onderdelen en accessoires

Op deze pagina zijn alle DeLonghi onderdelen en accessoires te vinden. Vanwege de goede relatie tussen FixPart en Delonghi hebben wij een groot assortiment aan onderdelen en accessoires voor alle DeLonghi apparaten beschikbaar. FixPart kan méér dan 15.000.000 onderdelen en accessoires leveren voor meer dan 1.000.000 apparaten, het door u gezochte product zit hier dus vrijwel zeker tussen!

U kunt uw onderdeel of accessoire het gemakkelijkste vinden door te zoeken via het typenummer van uw DeLonghi apparaat. Laat ons u eventueel helpen met het vinden van het typenummer.

Laden

Vaak verkocht op FixPart (alle merken)

DeLonghi Onderdelen of Accessoires

Wilt u onderdelen of accessoires zoeken voor uw DeLonghi apparaat? Onderdelen nodig voor uw airco, blender, tostiapparaat, broodrooster, waterkoker of koffiezetapparaat? Vanwege onze goede relatie met DeLonghi hebben wij een enorm assortiment met DeLonghi onderdelen en accessoires voor uw apparaten, zoals deksels, afdichtringen, slangen en koffiefilters. Zo hebben wij onderdelen voor de DeLonghi Nespresso Lattissima apparaten, maar ook voor de Magnifica modellen van DeLonghi.

Informatie over DeLonghi

DeLonghi is in 1902 opgericht door de Italiaanse familie De’Longhi. Bekende merken van DeLonghi zijn bijvoorbeeld Kenwood en DeLonghi. Het bedrijf begon oorspronkelijk in een kleine werkplaats om industriële onderdelen te ontwikkelen voor andere bedrijven, zoals draagbare kachels en airco’s. In de jaren zeventig kwam DeLonghi met een elektrische radiator op de markt. Hierdoor werd DeLonghi bekend en een groot succes. Tegenwoordig is het gerenommeerde merk bekend om allerlei huishoudelijk apparatuur en de onderdelen en accessoires daarvan, zoals koffiezetapparaten en waterkokers. Productinnovatie, productvernieuwing en creatieve designs zijn kernwoorden van DeLonghi. DeLonghi staat ook wel bekend om: ''The company which pleases women''.