Wasdroger onderdelen en accessoires

Op deze pagina kunt u uw wasdroger vinden. FixPart kan méér dan 15.000.000 onderdelen en accessoires leveren voor méér dan 1.000.000 apparaten, het door u gezochte product zit hier dus vrijwel zeker tussen! Een groot deel van de producten wordt uit voorraad geleverd. U kunt uw onderdeel of accessoire het gemakkelijkste vinden door te zoeken via het merk van uw wasdroger. Laat ons u eventueel helpen met het vinden van het typenummer.

Kies hieronder een populair merk.

Alaska wasdroger onderdelen en accessoires
Ariston wasdroger onderdelen en accessoires
Asko wasdroger onderdelen en accessoires
Balay wasdroger onderdelen en accessoires
Beko wasdroger onderdelen en accessoires
Bosch wasdroger onderdelen en accessoires
Constructa wasdroger onderdelen en accessoires
Creda wasdroger onderdelen en accessoires
Daewoo wasdroger onderdelen en accessoires
Edy wasdroger onderdelen en accessoires
Electrolux wasdroger onderdelen en accessoires
Exquisit wasdroger onderdelen en accessoires
Grundig wasdroger onderdelen en accessoires
Husqvarna wasdroger onderdelen en accessoires
Ignis wasdroger onderdelen en accessoires
LG wasdroger onderdelen en accessoires
Lenco wasdroger onderdelen en accessoires
Marijnen wasdroger onderdelen en accessoires
Marynen wasdroger onderdelen en accessoires
Merloni wasdroger onderdelen en accessoires
Moulinex wasdroger onderdelen en accessoires
Privileg wasdroger onderdelen en accessoires
Rowenta wasdroger onderdelen en accessoires
Samsung wasdroger onderdelen en accessoires
Smeg wasdroger onderdelen en accessoires
Vestel wasdroger onderdelen en accessoires
Whirlpool wasdroger onderdelen en accessoires
Zanker wasdroger onderdelen en accessoires
Zanussi wasdroger onderdelen en accessoires

Zoeken via alle wasdroger merken

Kies een merk uit onderstaande lijst.

Wasdroger onderdelen en accessoires

Bent u op zoek naar onderdelen of accessoires voor uw wasdroger? Bijvoorbeeld een nieuwe V-snaar, aandrijfriem, filter, verwarmingselement, afvoerslang of afvoerpomp? FixPart heeft een ruim assortiment aan onderdelen en accessoires voor uw wasdroger. Zo hebben wij vele originele onderdelen, maar ook reserve onderdelen of imitatie onderdelen voor uw droogtrommel. Wij hebben onder andere producten van de bekende en vertrouwde merken als AEG, Bosch, Siemens, Samsung, Miele en Whirlpool. De beste onderdelen en accessoires uit een enorm uitgebreid assortiment bestelt u snel bij FixPart.

De meeste huishoudens hebben wel een wasdroger of droogtrommel. In veel gevallen staat hij direct naast of op de wasmachine, zodat de was direct de droger in kan. In een handomdraai liggen de kleren weer schoon in de kast. Het is dan ook vervelend als de wasdroger niet meer optimaal presteert of er zelfs opeens mee ophoudt. Dit kan natuurlijk veel verschillende oorzaken hebben. Als de wasdroger helemaal niet meer wilt draaien, kan het zijn dat de V-snaar of aandrijfriem van de wasdroger versleten of gebroken is. Dit is vaak zelf te repareren. Andere problemen die zich nog wel eens voordoen zijn dat het filter, afvoerslang of afvoerpomp verstopt is of dat het verwarmingselement niet meer op de juiste temperatuur komt. Ook deze problemen zijn zelf prima te repareren en op te lossen! Wij hebben een ruim assortiment aan onderdelen en accessoires voor uw wasdroger. Kunt u het gewenste onderdeel niet vinden of heeft u vragen over een bepaald product? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Over wasdrogers

De wasdroger is een apparaat wat vochtig wasgoed droogt. De trommel van de wasdroger draait rond terwijl er warme lucht doorheen wordt geblazen. Hierdoor wordt de vochtige was snel droog. De trommel draait afwisselend links- en rechtsom, zodat de was minder snel in de knoop raakt. De eerste elektrische wasdroger kwam in 1938 op de markt.