Op deze pagina kunt u uw stofzuiger vinden. FixPart kan méér dan 15.000.000 onderdelen en accessoires leveren voor méér dan 1.000.000 apparaten, het door u gezochte product zit hier dus vrijwel zeker tussen! Een groot deel van de producten wordt uit voorraad geleverd. U kunt uw onderdeel of accessoire het gemakkelijkste vinden door te zoeken via het merk van uw stofzuiger. Laat ons u eventueel helpen met het vinden van het typenummer.

Zoeken via merk stofzuiger

Kies hieronder een populair merk.

AFK stofzuiger onderdelen en accessoires
Akai stofzuiger onderdelen en accessoires
Arcelik stofzuiger onderdelen en accessoires
Ariston stofzuiger onderdelen en accessoires
Bestron stofzuiger onderdelen en accessoires
Black & Decker stofzuiger onderdelen en accessoires
Bosch stofzuiger onderdelen en accessoires
Candy stofzuiger onderdelen en accessoires
Constructa stofzuiger onderdelen en accessoires
DeLonghi stofzuiger onderdelen en accessoires
Dometic stofzuiger onderdelen en accessoires
Dyson stofzuiger onderdelen en accessoires
Indesit stofzuiger onderdelen en accessoires
Kenwood stofzuiger onderdelen en accessoires
Krups stofzuiger onderdelen en accessoires
Laurastar stofzuiger onderdelen en accessoires
Moulinex stofzuiger onderdelen en accessoires
Panasonic stofzuiger onderdelen en accessoires
Philips stofzuiger onderdelen en accessoires
Princess stofzuiger onderdelen en accessoires
Rowenta stofzuiger onderdelen en accessoires
SEB stofzuiger onderdelen en accessoires
Saeco stofzuiger onderdelen en accessoires
Severin stofzuiger onderdelen en accessoires
Thomas stofzuiger onderdelen en accessoires
Thomson stofzuiger onderdelen en accessoires
Toshiba stofzuiger onderdelen en accessoires
Zanussi stofzuiger onderdelen en accessoires
iRobot stofzuiger onderdelen en accessoires

Stofzuiger onderdelen en accessoires

Zoekt u onderdelen of accessoires voor uw stofzuiger? Bijvoorbeeld stofzuigermond, stofzuigerslang, stofzuigerzakken, stofzuigerfilter, stofzuigerwieltjes of een handgreep? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! FixPart heeft een ruim assortiment aan onderdelen en accessoires voor uw stofzuiger. Zo hebben wij vele originele onderdelen, maar ook reserve onderdelen of imitatie onderdelen voor uw stofzuiger. Wij hebben onder andere onderdelen voor de merken Philips, AEG, Miele en Rowenta. De beste onderdelen en accessoires uit een enorm uitgebreid assortiment bestelt u snel bij FixPart.

De stofzuiger is eigenlijk een onmisbaar apparaat in een huishouden. Vrijwel ieder huishouden heeft er een. Het is dan ook vervelend als de stofzuiger opeens niet meer goed zuigt! Hiervoor kunnen verschillende oorzaken zijn. Zodra de stofzuiger niet meer optimaal zuigt, kan de stofzuigerslang of zuigbuis verstopt zitten. Ook kan de stofzuigerslang poreus zijn, ook hierdoor kan de stofzuiger zuigkracht verliezen. Uiteraard kan het ook zo zijn dat de stofzuigerzakken vol zitten. In dit geval moet er gewoon een nieuwe stofzuigerzak in geplaatst worden. Zodra de stofzuiger niet fijn meer mee rolt, kan dit aan de stofzuigerwieltjes liggen. U kunt deze dan smeren of vervangen. Mocht de handgreep van de stofzuiger kapot zijn, dan is ook die te bestellen bij ons. Wij hebben een enorm ruim assortiment aan stofzuiger onderdelen en accessoires. Mocht u het gewenste onderdeel of accessoire voor uw stofzuiger niet kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Over stofzuigers

Rond 1900 werd de eerste stofzuiger uitgevonden, die toen maar liefst 50 kilogram zwaar was. In 1938 had ongeveer de helft van de Nederlandse huishoudens een stofzuiger. Vanaf 1960 was het apparaat in de meeste huishoudens wel te vinden. In de meeste stofzuigers van tegenwoordig zit een elektromotor, die een centrifugaalpomp laat ronddraaien, zodat stof aangezogen wordt. Dit stof kan vervolgens weer opgevangen worden in een stofzuigerzak, of tegen een ronde bak geslingerd worden, zodat geen stofzak nodig is.