Op deze pagina kunt u uw blender vinden. FixPart kan méér dan 15.000.000 onderdelen en accessoires leveren voor méér dan 1.000.000 apparaten, het door u gezochte product zit hier dus vrijwel zeker tussen! Een groot deel van de producten wordt uit voorraad geleverd. U kunt uw onderdeel of accessoire het gemakkelijkste vinden door te zoeken via het merk van uw blender. Laat ons u eventueel helpen met het vinden van het typenummer.

Zoeken via merk blender

Kies hieronder een populair merk.

AEG blender onderdelen en accessoires
Arcelik blender onderdelen en accessoires
Beko blender onderdelen en accessoires
Black & Decker blender onderdelen en accessoires
Bosch blender onderdelen en accessoires
Brandt blender onderdelen en accessoires
Braun blender onderdelen en accessoires
DeLonghi blender onderdelen en accessoires
Fagor blender onderdelen en accessoires
Grundig blender onderdelen en accessoires
Kenwood blender onderdelen en accessoires
Krups blender onderdelen en accessoires
Magimix blender onderdelen en accessoires
Moulinex blender onderdelen en accessoires
Panasonic blender onderdelen en accessoires
Philips blender onderdelen en accessoires
SEB blender onderdelen en accessoires
Severin blender onderdelen en accessoires
Tefal blender onderdelen en accessoires

Zoeken via alle blender merken

Kies een merk uit onderstaande lijst.

Blender onderdelen en accessoires

Wilt u onderdelen of accessoires bestellen voor uw blender? Bijvoorbeeld een blender schenkkan, blender deksel, blender mengkom of blender mes? FixPart heeft een ruim assortiment aan blender onderdelen en accessoires. Wij zijn er trots op dat FixPart deze onderdelen kan aanbieden en dat u hiermee uw apparaat langer kunt gebruiken. Dit is goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Zo hebben wij vele originele onderdelen, maar ook reserve onderdelen of imitatie onderdelen voor uw blender. De beste onderdelen en accessoires uit een enorm uitgebreid assortiment bestelt u snel bij FixPart.

De blender is een keukenapparaat dat veel wordt gebruikt voor het maken van smoothies en soepen. De blender pureert en mixt in een handomdraai wat erin wordt gegooid. Het is dan ook vervelend als de blender om wat voor een reden dan ook niet meer werkt. De messen van de hakmolen kunnen slijten of kapot gaan, de blender deksel kan kwijt worden geraakt of de mixkom kan kapot gaan. Er hoeft niet meteen een nieuwe blender worden aangeschaft, want FixPart biedt een ruim assortiment aan onderdelen voor uw blender aan. Bekende merken die blenders produceren zijn onder andere Philips, Moulinex, Tefal, Kenwood en Bosch. Mocht u het gewenste onderdeel voor uw blender niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Over blenders

De blender is een apparaat dat in 1922 is uitgevonden door Stephen Poplawski. Voordat de blender in productie ging, gebruikten men een roerzeef om voedsel te pureren. Een gestationeerde blender bestaat uit een blenderkan met roterende metalen messen aan de onderkant. De messen worden aangedreven door een elektromotor. De motor kan doorgaans op verschillende snelheden worden ingesteld.