Op deze pagina kunt u uw afzuigkap vinden. FixPart kan méér dan 15.000.000 onderdelen en accessoires leveren voor méér dan 1.000.000 apparaten, het door u gezochte product zit hier dus vrijwel zeker tussen! Een groot deel van de producten wordt uit voorraad geleverd. U kunt uw onderdeel of accessoire het gemakkelijkste vinden door te zoeken via het merk van uw afzuigkap. Laat ons u eventueel helpen met het vinden van het typenummer.

Zoeken via merk afzuigkap

Kies hieronder een populair merk.

AEG afzuigkap onderdelen en accessoires
ATAG afzuigkap onderdelen en accessoires
Arcelik afzuigkap onderdelen en accessoires
Ardo afzuigkap onderdelen en accessoires
Ariston afzuigkap onderdelen en accessoires
Balay afzuigkap onderdelen en accessoires
Bauknecht afzuigkap onderdelen en accessoires
Blaupunkt afzuigkap onderdelen en accessoires
Brandt afzuigkap onderdelen en accessoires
Creda afzuigkap onderdelen en accessoires
DeLonghi afzuigkap onderdelen en accessoires
Etna afzuigkap onderdelen en accessoires
Fagor afzuigkap onderdelen en accessoires
Frigidaire afzuigkap onderdelen en accessoires
Haier afzuigkap onderdelen en accessoires
Hoover afzuigkap onderdelen en accessoires
Kenwood afzuigkap onderdelen en accessoires
KitchenAid afzuigkap onderdelen en accessoires
LG afzuigkap onderdelen en accessoires
Merloni afzuigkap onderdelen en accessoires
Neff afzuigkap onderdelen en accessoires
Novy afzuigkap onderdelen en accessoires
Pelgrim afzuigkap onderdelen en accessoires
Rex afzuigkap onderdelen en accessoires
Scholtes afzuigkap onderdelen en accessoires
Siemens afzuigkap onderdelen en accessoires
Vestel afzuigkap onderdelen en accessoires
Whirlpool afzuigkap onderdelen en accessoires
Zanker afzuigkap onderdelen en accessoires

Zoeken via alle afzuigkap merken

Kies een merk uit onderstaande lijst.

Afzuigkap onderdelen en accessoires

Bent u op zoek naar onderdelen of accessoires voor uw afzuigkap? Bijvoorbeeld een nieuwe koolstoffilter, lamp of metalen filter? FixPart levert een ruim assortiment aan afzuigkap onderdelen. Zo levert FixPart onderdelen voor zowel schouwmodel afzuigkappen als ingebouwde afzuigkappen. Maar ook motorloze afzuigkappen en afzuigkappen met motor. FixPart heeft de onderdelen van de afzuigkap die u zoekt. Veel voorkomende merken van afzuigkappen zijn onder andere Miele, Siemens, AEG en Whirlpool.

De afzuigkap is een apparaat dat in veel keukens dagelijks gebruikt wordt. Het zorgt ervoor dat etensgeur wordt afgevoerd. Tijdens dit proces kunnen de filters van de afzuigkap vettig en plakkerig worden. Het is belangrijk dat de vetfilters tussen de acht en tien weken schoon worden gemaakt, zodat de dampkap niet verstopt raakt.
In sommige gevallen is het vervangen van een onderdeel een betere optie. Een koolstoffilter kan bijvoorbeeld niet schoongemaakt worden. Deze moet één keer in de twee à drie maanden worden vervangen zodat het filter alle kookdampen en geurtjes goed blijft opnemen. Ook kapotte verlichting kan vervangen worden. In onze webshop zijn allerlei onderdelen voor uw afzuigkap of wasemkap te vinden. Zoals lampen, gewone filters, koolstoffilters en glaasjes voor de lamp. Veel voorkomende afzuigkappen zijn de AEG DK, Whirlpool AKR en de Siemens LC. Komt u er niet uit of heeft u vragen over een bepaald product? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Over afzuigkappen

De huishoudelijke afzuigkap, dampkap of wasemkap werden allereerst aangebracht in de stedelijke hoogbouw omdat de ventilatie van deze gebouwen vaak minder was. Ondertussen heeft iedere keuken wel een afzuigkap. In vrijwel alle gevallen heeft de afzuigkap een verlichting ingebouwd en is de sterkte van het afzuigen regelbaar. Bij de plaatsing van de afzuigkap moet erop worden gelet dat de afzuigkap groter is dan het kookoppervlak. Ook moet er worden gelet op de afstand tussen de kookplaat en de afzuigkap. Dit verschilt per merk en materiaal van de afzuigkap.