Over FixPart

FixPart is een in Nederland opgericht en gevestigd bedrijf dat zich vanuit expertise heeft gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur. Onze webshop is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste in zijn categorie. Deze snelle groei hebben wij onder meer te danken aan de goede relatie met onze klanten en leveranciers. Als klant staat u bij ons centraal en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u klant bij ons blijft!

Waar staan wij voor?

15.000.000+ onderdelen en accessoires leverbaar

FixPart levert méér dan 15.000.000 onderdelen en accessoires van méér dan 2.000 merken voor méér dan 1.000.000 apparaten. Als u het juiste onderdeel of accessoire bij ons niet vindt, dan vindt u het waarschijnlijk nergens! Wij leveren een deel van onze producten uit eigen voorraad en een deel uit de voorraad van de vele leveranciers waarmee wij nauw samenwerken. Op deze manier is het overgrote deel van ons aanbod direct leverbaar en heeft u uw onderdeel of accessoire de volgende dag al in huis!

Vóór 17:30 uur besteld, morgen in huis

Het grootste deel van de onderdelen en accessoires in de webshop van FixPart is direct leverbaar. Dit betekent; op werkdagen vóór 17:30 uur besteld en betaald, de volgende dag al in huis! Indien het door u bestelde product niet direct leverbaar is, dan doen wij er alles aan om deze toch zo snel mogelijk bij u in huis te krijgen. Door onze nauwe samenwerking met vele leveranciers kunnen wij vrijwel altijd een snelle levertijd garanderen.

Servicegericht

Uiteraard staan wij voor een goede service. Wij zorgen dat u op een veilige manier zo gemakkelijk mogelijk uw onderdeel of accessoire kunt bestellen. Daarnaast staat onze klantenservice altijd voor u klaar. Wij praten niet alleen maar over service, wij maken het ook waar! FixPart wordt door klanten gemiddeld beoordeeld met een 9.1. En daar zijn wij trots op!

Scherpe prijzen

Wij zorgen ervoor dat u niet teveel betaalt voor een onderdeel of accessoire. Naast vaste scherpe prijzen bieden wij u veelal de mogelijkheid te kiezen tussen een origineel of replica (goedkoper) product.

Niet goed? Geld terug!

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u direct het juiste onderdeel of accessoire besteld, onder andere onze uitgebreide zoek- en filterfuncties moeten u hierbij helpen. Blijkt het door u bestelde onderdeel of accessoire echter toch niet goed te zijn? Bij FixPart kunt u tot 14 dagen na ontvangst gebruik maken van de retourregeling. U krijgt bij retournering binnen enkele dagen uw geld weer terug! Meer informatie leest u op de retouren-pagina.

Wat klanten over ons zeggen

Iedereen heeft de mogelijkheid ons bedrijf onafhankelijk te beoordelen. Gelukkig wordt FixPart erg goed beoordeeld (9.1) en door vrijwel iedere klant aanbevolen! Wilt u weten wat klanten over ons zeggen? Kijk dan op onze KiyOh pagina.

Bedrijfsgegevens

Naam: FixPart (onderdeel van Zoolt B.V.)
Adres: Toernooiveld 300, 6525 EC Nijmegen
E-mailadres: klantenservice@fixpart.nl
KvK-nummer: 71145222
BTW-nummer: NL858597214B02